Viktigt att veta

Hem  

Vi tackar för ditt köp

Vi är glada att du gillar Vincent och Ebba.

Du kommer att få en orderbekräftelse med e-post. Kontrollera att beställningen och leveransadress stämmer. 
När vi fått betalningsbekräftelse levereras din order.

Vi hoppas att du är nöjd med det du beställt.
Om inte så hjälper vi dig så gott vi kan, se information nedan.

 

Betalning

Antingen väljer du Klarna eller Swish.

Swishnumret är 1231849637 och leverans sker när vi har mottagit betalningen.

I våra priser ingår 25% moms.

 

Design

Vincent och Ebba är skapade och målade av Tina Lundgren.

Tina är konstnär och har sin ateljé i Yngsjö, Skåne. Hon är verksam inom många områden men just nu är det Vincent & Ebba som gäller.

Tina har upphovsrätt till Vincent & Ebba.

 

Våra produkter

Brickorna och smörgåsbrickorna är tillverkade i Sverige och gjorda av flera ark av FSC®-certifierat björkfanér som läggs samman för hand innan de pressas ihop under högt tryck och värme. Motivet skyddas av ett melaminbaserat ytskikt vilket gör ytan slitstark och värmetålig. Produkterna tål maskindisk men ytan håller sig fin längre om man handdiskar.

Skärbräda och grytunderlägg också tillverkade i Sverige tillverkas av FSC®-certifierad MDF (Medium Density Fibreboard) och har en mattare yta än brickorna. Sköljs raskt av och torkas. Ska ej blötläggas. Värmetåliga upp till ca 130 grader.

Kuddfodralen är tillverkad av sammetsvelvet (100 % polyester) och är tvättbara i 40 grader. Övrig tvättinformation finns på tvättetiketten.

Handdukarna är tillverkade i 50 % Bomull och 50 % Lin och är tvättbara i 40 grader. Tyget har en mjuk känsla, men är också starkt och tåligt. 

Alla produkter är tillverkade i Sverige.

Emaljmuggar

Vincet & Ebbas muggar kommer från Happy Mug. Den har en stålkant och den  är av vit emaljerad plåt av högsta kvalitet. Trycket sublimeras vilket borgar för hög kvalitet och bestående tryck som är diskmaskinssäkert (ej industridiskmaskin).

Våra emaljmuggar är handgjorda och har inte en perfekt yta som keramikkoppar. Inuti örat syns oftast plåten igenom, detta är för att muggarna hängs på tork i örat. Dock gör detta ingen skillnad för muggens funktion utan det är helt normalt i framställningen av emaljmuggar. Själva emaljmuggen tål hög värme men eftersom att trycket värms in i muggen kan det hända att ditt motiv blir suddigt och förstört om muggen utsätts för tex öppen eld under flera minuter. Så varma drycker ja, öppen eld, nej :-)

Om man dricker te eller kaffe i sin mugg kan muggen bli missfärgad, dock försvinner detta lätt i diskmaskin. Detsamma gäller starkt färgade drycker som tex blåbärssoppa, jisses vad blå den kan bli. Diska muggen i diskmaskin så brukar den bli som ny igen! Tyvärr funkar inte handdisk när muggen blivit väldigt missfärgad.

Emaljmuggar håller länge, kanske för alltid! MEN får de ett slag kan de tappa emalj, så själva emaljen sitter inte hårdare än andra emaljerade produkter. Dock kan du använda muggen ändå, vi brukar säga att "nu har den levt". Emaljmuggar är alltså inte okrossbara men plåten under emaljen är riktigt hållbar så hål i muggen är väldigt ovanligt. Vi tar inte emot reklamationer på bortslagen emalj, då detta är fullt normalt om man råkar tappa muggen.

Vi hoppas att du ska få många härliga stunder med din emaljmugg!

 

Tillbehör

Innerkudde, Längd: 48 cm, Vikt: 0.87 kg, Diameter: 14 cm. Tillverkad av IKEA.

OBS: Tillbehören kan vara tillverkade utanför Sverige

 

Frakt

Fraktkostnaden baseras på ordersumman. För ordersummor på 750 kr eller lägre tillkommer 70 kr i frakt. Fri frakt gäller för köp över 750 kr.

För vissa större produkter eller specialprodukter tillkommer en Fraktavgift på 199 kronor. Dessa är märkta med "Fraktavgift tillkommer med  199 kronor" i produktbeskrivningen.

Vi använder PostNord för leveranserna.

Du kan själv påverka hur du vill ha din leverans. Du får en avisering via mejl eller sms, med en länk, om att leveransen är på väg. Det visas också i PostNord App. Du gör enkelt ditt val i appen eller på webbplatsen.

När din försändelse är klar för leverans får du en avisering via sms, mejl eller i PostNord App. Därefter kan du göra leveransval för ditt paket antingen på en webbsida eller i appen. Får du istället en brevavi så finns all information om var och när paketet kan hämtas på avin. På avin hittar du även adressen change.postnord.com se där du kan göra leveransval för ditt paket.

 

Leveranstider

Leveranstiderna ligger normalt på 3-5 vardagar. Längre leveranstider än angivet kan förekomma under perioder då vi har hög belastning, slut på lagret, förseningar från leverantörer, med mera.

 

Paket som inte hämtats ut

Hämta ut paketet i tid annars kan du drabbas av tilläggskostnader.

 

Transportskador

Vid eventuella transportskador kontakta PostNord.

Om skadan är synlig är det enklast om du anmäler detta direkt till utlämningsombudet.

 

Reklamation och ångerrätt

För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta oss omgående. Kan vi inte ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning när vi fått den defekta varan i retur.

Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerrätten gäller ej företag.

Ångerrätten gäller då varan och förpackning återlämnas i oförändrat skick. Varan får inte vara använd. Returfrakt vid ångrat köp bekostas av dig. Återbetalning sker så fort vi fått tillbaka varan och returen är godkänd.

Som privatkonsument har du rätt att avbeställa din order innan vi skickat ordern till dig.

 

Personuppgifter

För att kunna handla måste du fylla i de fält som är obligatoriska vid beställningen.

De uppgifter du lämnar till oss används för orderhantering, information, marknadsföring.  Dina uppgifter förs inte vidare till någon tredje part.

Vi följer personuppgiftslagen och vill du inte finnas i våra register tar vi bort dina uppgifter så långt vi kan. Vissa uppgifter måste vi ha kvar så länge eventuell reklamationstid finns kvar.

 

Händelser utanför vår kontroll

Händelse utanför vår kontroll, som inte kunnat förutses, hänförs det till force majeure, vilket innebär att Vincent & Ebba AB kan befrias från sina förpliktelser.

 

Övrigt

Vi förbehåller oss rätten till ändring av all information utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning eller om ett försäljningsobjekt utgått, har vi rätt att häva köpet och återbetala eventuella i förskott inbetalda belopp.

 

Vincent & Ebba AB

Adress

Almsträdet 5, 296 72 Yngsjö

Organisationsnummer: 559168-9269

Hem