Viktigt att veta

Hem  

Vi tackar för ditt köp

Vi är glada att du gillar Vincent och Ebba.

Du kommer att få en orderbekräftelse med e-post. Kontrollera att beställningen och leveransadress stämmer. 
När vi fått betalningsbekräftelse levereras din order.

Vi hoppas att du är nöjd med det du beställt.
Om inte så hjälper vi dig så gott vi kan, se information nedan.

 

Betalning

Antingen väljer du Klarna eller Swish.

Swishnumret är 1231849637 och leverans sker när vi har mottagit betalningen.

I våra priser ingår 25% moms.

 

Design

Vincent och Ebba är skapade och målade av Tina Lundgren.

Tina är konstnär och har sin ateljé i Yngsjö, Skåne. Hon är verksam inom många områden men just nu är det Vincent & Ebba som gäller.

Tina har upphovsrätt till Vincent & Ebba.

 

Våra produkter

Brickorna och smörgåsbrickorna är tillverkade i Sverige och gjorda av flera ark av FSC®-certifierat björkfanér som läggs samman för hand innan de pressas ihop under högt tryck och värme. Motivet skyddas av ett melaminbaserat ytskikt vilket gör ytan slitstark och värmetålig. Produkterna tål maskindisk men ytan håller sig fin längre om man handdiskar.

Skärbräda och grytunderlägg också tillverkade i Sverige tillverkas av FSC®-certifierad MDF (Medium Density Fibreboard) och har en mattare yta än brickorna. Sköljs raskt av och torkas. Ska ej blötläggas. Värmetåliga upp till ca 130 grader.

Kuddfodralen är tillverkad av sammetsvelvet (100 % polyester) och är tvättbara i 40 grader. Övrig tvättinformation finns på tvättetiketten.

Handdukarna är tillverkade i 50 % Bomull och 50 % Lin och är tvättbara i 40 grader. Tyget har en mjuk känsla, men är också starkt och tåligt. 

Alla produkter är tillverkade i Sverige.

Tillbehör

Innerkudde FJÄDRAR, Längd: 48 cm, Vikt: 0.87 kg, Diameter: 14 cm. Tillverkad av IKEA.

OBS: Tillbehören kan vara tillverkade utanför Sverige

 

Frakt

Fraktkostnaden baseras på ordersumman. För ordersummor på 750 kr eller lägre tillkommer 70 kr i frakt. Fri frakt gäller för köp över 750 kr.

 

För vissa större produkter eller specialprodukter tillkommer en Fraktavgift på 199 kronor. Dessa är märkta med "Fraktavgift tillkommer med  199 kronor" i produktbeskrivningen.

Vi använder PostNord för leveranserna.

 

Leveranstider

Leveranstiderna ligger normalt på 3-5 vardagar. Längre leveranstider än angivet kan förekomma under perioder då vi har hög belastning, slut på lagret, förseningar från leverantörer, med mera.

 

Paket som inte hämtats ut

Hämta ut paketet i tid annars kan du drabbas av tilläggskostnader.

 

Transportskador

Vid eventuella transportskador kontakta PostNord.

Om skadan är synlig är det enklast om du anmäler detta direkt till utlämningsombudet.

 

Reklamation och ångerrätt

För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta oss omgående. Kan vi inte ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning när vi fått den defekta varan i retur.

Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerrätten gäller ej företag.

Ångerrätten gäller då varan och förpackning återlämnas i oförändrat skick. Varan får inte vara använd. Returfrakt vid ångrat köp bekostas av dig. Återbetalning sker så fort vi fått tillbaka varan och returen är godkänd.

Som privatkonsument har du rätt att avbeställa din order innan vi skickat ordern till dig.

 

Personuppgifter

För att kunna handla måste du fylla i de fält som är obligatoriska vid beställningen.

De uppgifter du lämnar till oss används för orderhantering, information, marknadsföring.  Dina uppgifter förs inte vidare till någon tredje part.

Vi följer personuppgiftslagen och vill du inte finnas i våra register tar vi bort dina uppgifter så långt vi kan. Vissa uppgifter måste vi ha kvar så länge eventuell reklamationstid finns kvar.

 

Händelser utanför vår kontroll

Händelse utanför vår kontroll, som inte kunnat förutses, hänförs det till force majeure, vilket innebär att Vincent & Ebba AB kan befrias från sina förpliktelser.

 

Övrigt

Vi förbehåller oss rätten till ändring av all information utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning eller om ett försäljningsobjekt utgått, har vi rätt att häva köpet och återbetala eventuella i förskott inbetalda belopp.

 

Vincent & Ebba AB

Adress

Almsträdet 5, 296 72 Yngsjö

Organisationsnummer: 559168-9269

Hem